:Introduktion

Peter Franke rådgivende ingeniørfirma er en virksomhed, der yder rådgivning om industrielle anlæg i Danmark.

Virksomheden beskæftiger sig med teknisk rådgivning og projektering med speciale indenfor:

Virksomheden tilbyder solid teknisk rådgiving og projektering, samt praktisk implementering af løsningerne. Disse mål nås med lave driftsomkostninger, vedholdende og innovativ målsøgning, høj grad af teknisk ekspertise, merkantil indsigt og flittig brug af både eksterne indlandske og udlandske samarbejdsartnere.

--------------------------------------------

:Ydelser

Materialebehandlingsanlæg
Rådgivning og projektering samt efterfølgende implementering af anlæg til materialesortering. Med udgangspunbkt i eksisterende teknologier hvor der bl.a. benyttes Eddy current teknik, sigter, vibrationssold og konventionelle magneter.

Transportører
Dimensionering og konstruktion af transportører til mange formål: fra transport af, glas, metalestykker og plastfraktioner i vanskelige miljøer til transport af brugte emballager fra bryggeriindustrien i fugtige eller våde miljøer

Projektledelse
Projektledelse af større tekniske projekter og produktionsomlægninger. Implementeringen af nye maskiner og anlæg kræver tilpasning til eksisterende anlæg. Disse snitflader er ofte afgørende for succes.

Udbudsforretninger
Teknisk assistance og rådgivning i forbindelse med EU udbudsforretninger, både på køber og sælge siden.

Prototypeudvikling
Bistå med udvikling og fremstilling af mindre prototyper samt fremstilling af scala modeller.

Presseteknologier
Optimering af intern håndtering og reduktion af transportomkostninger ved effektiv implementering af kanalpresser, horisontale presser og snegle komprimatorer.

Genindvinding
Peter Franke rådgivende ingeniørvirksomhed samarbejder med flere store europæiske selskaber og er repræsentant for en af Tysklands største modtagere af plast til genindvinding i Skandinavien.

--------------------------------------------

:Kompetencer

Ingeniør, HD(U) og M. IDA

Med både teknisk og økonomisk baggrund, såvel teoretisk som i praksis, har jeg et indgående kendskab til hele processen for genindvinding af plast og metaller.

Stigende råvarepriser, globalisering, teknologisk udvikling m.m. bevirker at det bliver mere og mere rentabelt at sorte og genindvinde plastmaterialer. Med indsigt i lokale og internationale markedsforhold har jeg forståelse for de økonomiske muligheder der ligger i afsætning af plastaffald til miljømæssig forsvarlig genindvinding.

Specifikt her jeg kompetencegrundlag i følgende:

--------------------------------------------

:Kontakt

Peter Franke Rådgivende ingeniørfirma

v/Peter Franke
Måløv Byvej 229G
DK-2760 Måløv

Mobiltlf.: 50 51 23 96
Telefon: 47 34 34 18

E-mail: info@franke-teknik.dk

CVR. nr. : 30765532

Bankforbindelse:

Danske Bank A/S
Kontonummer: 4263 046269